A Ferencváros tartalékcsapatának a honlapja :)
A Ferencváros tartalékcsapatának a honlapja :)


Üdvözlünk Titeket a Fradi tartalékcsapatának honlapján!!!!!

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
A hét képe
 
Time
 
Fradi játékosok
 
Ennyien kattintottatok ide :)
Indulás: 2005-08-20
 
Róluk mondták

Béres Róbert

Kaszás Pál:

Az utóbbi időben nagyon sokat fejlődött, fejlődésére jellemző a töretlenség, fokozatosság. Megbízható középső védő. Nagy erénye a rúgótechnikája.

 

Rubold Péter:

A játszó hátvédek közé tartozik, nagyon jól lép fel a középpályára. Átlagon felüli rugótechnikával rendelkezik. Egy időben nagyon fegyelmezetlen volt, de egy éve fegyelmezetten játszik minden meccsen. Mivel középpályásból lett hátvéd, ezért keményebb védekező munkát kéne végeznie. A többiekhez képest őt kicsit többször kellett noszogatni.

 

Ifj. Albert Flórián:

Egyenletes teljesítménye miatt került fel. Nekem néhol egy kicsit szürke a játéka, ám idővel és rutinszerzéssel, hogyha beleteszi játékába a látványosságot akkor jobban kitűnhet. Tipikus fogaskerék.

 

Bölcsföldi Viktor

Kaszás Pál:

Korosztályos válogatott, aki 14 éves korától végigjárta a Fradi ranglétráját. Volt a serdülő, az ifi B és az ifi A tagja is. A mostani igényeknek megfelelő képességekkel rendelkező támadójátékos. Fő erényei a gyorsaság, a győzelemre törekvő megalkuvás nélküli töretlen harcosság. Sokszor a saját épségét sem félti.

 

Rubold Péter:

Csatár létére fizikailag nagyon jól felkészült, magas, gyors és erőszakos. Technikailag kéne fejlődnie, ám ha jobban beérik levetkőzheti technikai hibáit. Fejjátékban és pszichésen nagyon erős, nagyon jó versenyzőtípus. Emberileg is a legjobbakat tudom mondani. Nagyon szeret edzeni, mindig 100%-os intenzitással végzi a gyakorlatokat.

 

Ifj. Albert Flórián:

Kimondott csatár, erős, gyors és dinamikus. Minden meccsen helyzetei adódnak, amiket nagy százalékban értékesít is. Kicsit jobban kéne beosztania az erejét valamint csapatjátékban van még mit fejlődnie. Minden adottsága megvan ahhoz, hogy ott ragadjon a nagycsapat keretében.

 

Czékmán József

Rubold Péter:

Elfogadható magasságú, vékony dongájú kapus, akire még pár kiló izom ráférne. A vonalon remek dolgokat művel, bravúrokra is képes, a kijöveteleket és a lábbal való védést kell még gyakorolnia.

 

Ifj. Albert Flórián:

Józsa Mikihez passzolnék! :)

 

Józsa Miklós:

Egyelőre még nem szeretnék semmi konkrétat mondani, még kiforratlan, pár év múlva meglátjuk!

 

Gyömbér Gábor

Rubold Péter:

Gyömbér Gábor az elmúlt 1,5 év legjobb teljesítményét nyújtó játékosom volt. Középpályán nagyon sokat vállaló játékos, védekezésből és szervezésből is kiveszi a részét. Hozzáállása, edzésmunkája kifogástalan. Ha akarnék se tudnék róla rosszat mondani, nem vagyok elfogult, de nagyon sokra hivatott játékos.

 

Kaszás Pál:

Életkora alapján még ifista lenne, de az elmúlt évek alapján edzői javasolták, hogy a felnőtt utánpótlásba kerüljön. Valamennyi mezőnyjátékos poszton megállja a helyét, ám leghasznosabban a középpályán szerepel. Technikai képessége, munkabírása és játéktudása átlagon felüli. Személyiségjegyei közül a realitás, alaposság, következetesség és a szorgalom kiemelkedő. Pályafutása során előnyére fog szolgálni, hogy középiskolai tanulmányait nagyon jó eredménnyel végezte el. Ha továbbra is ilyen alázattal szolgálja a labdarúgást hamarosan értékes játékossá válik.

 

Ifj. Albert Flórián:

Az utóbbi időben a legtöbbet fejlődött játékos. Remek adottságokkal (jó szervezőkészséggel, gólérzékenységgel) megáldott. Esetleg gyorsaságban és fizikumában fejlődhetne még.

 

Kovács Gábor

Rubold Péter:

Kovács Gábornak fizikailag jó adottságai vannak: gyors, magas és erős, talán a fordulékonyságán kéne javítani. Technikás hátvédnek, középpályásnak mondható. 1-1 elleni párharcokat sokszor megnyeri! Kimagasló a fejjátéka. Sokszor elvesztette fejét, remélem ez későbbiekben változni fog. Edzésmunkája elfogadhatónak mondható, hiszen mindent megcsinál, de nem mindig a legnagyobb intenzitással.

 

Kaszás Pál:

Koko nagyon összetett egyéniség. Alkata, felépítése kifogástalan a labdarúgáshoz. Jellemzően éveken keresztül korosztályánál idősebb válogatottakban szerepelt. Utóbbi időben néhány komolyabb sérülés miatt nem juthattak maradéktalanul érvényre képességei. Adottságait tekintve nagyon jó játékos válhat belőle.

 

Ifj. Albert Flórián:

Nagyon jó fizikumú, jó alapadottságokkal rendelkezik. Perpillanat elég szertelen, pozíciós játékban kell sokat javulnia, hogy higgadt maradjon egész meccsen.

 

Medgyesi József

Kaszás Pál:

Kevés időt edzettem vele, így a jellemzését inkább Rubold Péterre bíznám.

 

Rubold Péter:

Nagy munkabírású szélső hátvéd, aki nagyon sokat segít a támadásnál. Szinte a legtöbbet volt nálam, évről évre sokat fejlődött. Hihetetlen nagy az akaratereje és alázata a futball iránt. Ha rutint szerez, munkája még hatékonyabb lesz. Emberi tulajdonságairól mindent elmond, hogy a csapattársak őt választották csapatkapitánynak.

 

Ifj. Albert Flórián:

Jó munkabírású, megbízható szélső oldali védőjátékos. A játékbelépésnél kell javulnia.

 

Nagy testvérek

Kaszás Pál:

Korosztályos válogatottak, 14 éves koruk óta vannak a Fradiban. Mindketten elsősorban védők. Józsi stabilabban inkább csak a védelmi vonalban játszik, míg Sanyi középpályásként is megállja a helyét. Jó a rugótechnikájuk, gyorsaságuk, harcosságuk és keménységük megfelelő. Izomzatuk felépítése alkalmassá teheti őket arra, hogy jó első osztályú játékossá váljanak. Posztjuk szempontjából még pár centi rájuk férne.

Rubold Péter:

Jó fizikai mutatók mellett pár centivel lehetnének magasabbak. Fejjátékuk jó, szerelésük átlagon felüli. Védősorból való fellépés nem igazán elfogadható még, de képességeik alapján biztos, hogy menni fog nekik. Sanyi középpálya szűrőbe nagyon jó teljesítményt tud nyújtani. Józsi pedig a középpályán és a védelemben is egyaránt megtalálja a helyét. Remek emberek, élmény volt velük 3 évig együtt dolgozni.

 

Ifj. Albert Flórián:

Józsi korosztályos válogatott. Mérete ellenére, gyors, fürge, jól fejelő. Nem romboló hanem építő jelleggel játssza a posztját, de ha kell oda tud lépni.

Sanyi inkább védekező középpályás. Nagy munkabírású, ugyanakkor van olyan, hogy sok hibával játszik, biztos vagyok benne, hogy ezeken tud javítani és akkor előrébb tud lépni.

 

Köszönjük az edzői közreműködést! 

 
Naptár
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Játékok
 
Kikből áll a kép???
Szavazzatok, hogy kik vannak összevágva egy képként!!!?:)
 
Chat
 
Iratkozz fel hírlevelünkre!
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Egyéb linkek
 
Házi gollövőlista

20 Horváth
8 Nógrádi, Szalai, ifj. Nyilasi
6 Erős, Győri, Brettschneider, Fitos
2 Bartha, Zsivoczky, Csepregi, Héray
1 Borbély, Jovánczai, Laczkó Zs., Szálkai, Tőzsér, ifj. Ebedli

 
Forrás

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto